Arkivet ønsker alle en god start på 2021

Fra Broager Lokalarkiv ønsker vi alle et ”GODT NYTÅR.”

Det sker med forhåbningen om, at 2021 bliver et bedre år for os på arkivet end 2020 blev. 

Vi nåede kun at have vores genforeningsudstilling åben i godt en måned, inden nedlukningen af Danmark den 11. marts. Det var vi kede af, for vi synes, den var blevet en ganske flot – ikke mindst fordi folk med interesse for Broagerlands historie havde lånt os genstande og beretninger, som indgik. Mange tak for det. Vi tænker også med taknemmelighed på Verner Ensted, hvis mange genforeningseffekter blev en væsentlig del af udstillingen.

Lige nu, hvor der dog igen er nedlukning, rummer lokalerne udstillinger af Kaj Østergaard og Asta Flyvholm Kjær, som på hver deres facon lader tilskuerne opleve Broagerlands natur. 

De øvrige genforeningsaktiviteter, som vi i arkivet havde planlagt sammen med Menighedsrådet, Broager Skole og Det Nationale Udvalg, blev alle aflyst. Men det er vort håb, at vi kan gennemføre en del af dem her i det nye år. Vi melder dog ikke noget ud, før der tegner sig et mere stabilt billede af mulighederne for at mødes igen på mere normale vilkår.  

Nye aktiviteter vil blive meddelt på  www.broagerlandsarkiv.dk

Med ønsket om snarligt gensyn

Orla Kristensen